ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Η Εταιρία μας αποτελεί μία ομάδα νομικής και οικονομικής υποστήριξης, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα ευρύ φάσμα εταιριών και χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν σε όλα τα νομικά θέματα, τα οποία μπορεί να απασχολήσουν τόσο το ξεκίνημα...

περισσότερα
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η δικηγορική εταιρεία Α.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ φέρει την πείρα 20 και πλέον χρόνων στο δικηγορικό χώρο και θέλοντας να μένει ενημερωμένη για τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις, αποτελεί ενεργό μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δικηγόρων (U.A.E.) καθώς και της διεθνούς Οργάνωσης Φορολογικού Δικαίου (I.F.A.)

περισσότερα
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ομάδα νομικής και οικονομικής υποστήριξής του αποτελείται από εννέα μόνιμους δικηγόρους, ένα συμβολαιογράφο, ένα φοροτεχνικό - οικονομολόγο, γραμματειακή υποστήριξη έξι συνεργατών και μία σειρά από ειδικευμένους...

περισσότερα
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Η δικηγορική εταιρεία στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1925 του οποίου η πρόσφατη ανακαίνιση ανέδειξε πλήθος καλλωπιστικών στοιχείων. Τα περίτεχνα γύψινα που κοσμούν το εξωτερικό και εσωτερικό του καθώς και η ζεστασιά των ξύλινων δαπέδων του, καθιστούν το κτήριο της οδού Ζαΐμη ιδανικό χώρο εργασίας.

περισσότερα
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να μάθετε πως μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το γραφείο μας, να μας στείλετε το βιογραφικό σας ή να λάβετε πληροφορίες για εμάς.

περισσότερα